Doktorn är varietésällskapets ambulerande general och vän av ordning. Han är vår ständige konferencier under föreställningarna samt ägare av ett ockult museum som erbjuder en mumifierade sjöjungfru och fotavtryck av en Yeti. Besök gärna Cagliostros egna digitala museum.
Doktor Cagliostro Utbrytare, styltgångare och magiker som med elegans och stil bjuder dig på allehanda mirakel. Se en hyllning till Harry Houdini med en äkta tvångströja eller klassiska magiska nummer med stort fokus på humor. Arkadia Conny står för varietésällskapets försäkringar och mindre ärliga inkomster. Spela inte tärning med denna man! Han är också loppcirkusdirektör och ägare av den eldsprutande motorcykeln Mastodontvidundret. Det händer att Conny också slukar svärd och gör andra dumma saker med sin kropp. Conny the ConMan En mästare i magi, jonglering och komik. Se ett balansnummer med knivar, balansbräda och ett glas mjölk, eller varför inte söka dig in i de mystiska ockulta upplevelserna med en seans. Gaston
Sir Butler När föreställningarna behöver extra mycket stämning drar Sir Butler igång sitt stora vevpositiv. Inget skapar så mycket karnevalstämning som ljudet av en ostämd fransk varietéslagdänga från 1882!